Tørring Fysioterapi & Træning, Torvegade 10, 7160 Tørring

Massage – velvære og ømme muskler

Hos Tørring Fysioterapi og Træning tilbyder massage indenfor tre hovedområder. Fysioterapeuten/ massøren planlægger i samarbejde med patienten, hvilken type massage, der skal til. Ofte bliver massagen en kombination af forskellige genre og teknikker. Overordnet taler vi om afslappende og afstressende wellnessmassage, idrætsmassage og bindevævsmassage der begge afhjælper overbelastning, skader mm.

Massøren samarbejder altid med fysioterapeuten, således at du får den bedste effekt.

Wellnessmassagen består af forskellige kombinerede teknikker som strygning, dybe cirkelbevægelser og æltning af musklerne, du får her en massage, der kommer ind og arbejder med dine problemområder. Du kan både vælge en delkropsmassage eller en helkropsmassage.

Hvis du vælger en idrætsmassage, får du en dybdegående massage, som fjerner affaldsstoffer og sætter gang i kredsløbet. Massagen afhjælper infiltrationer, myoser og skader, og bringer kroppen i balance og giver fantastisk velvære.

Bindevævsmassage løsner ømme punkter i musklerne. Denne unikke massage løsner bindevævshindens spænding og dermed musklens ømhed. Ved at arbejde med bindevævshinden, som ligger uden om en muskel og hver eneste muskelfiber opnås en dyb afspænding og længerevarende effekt.

Du kan vælge en delkropsmassage eller en helkropsmassage, du aftaler altid med massøren/fysioterapeuten hvad dine ønsker og evt problemer er inden han/hun går i gang.

 1 x massage af 25 min.
1 x massage af 55 min.
Prisliste
Massage
1 x massage af 25 min.
Tilbudspris 180,-
1 x massage af 55 min.
Tilbudspris 300,-