Tørring Fysioterapi & Træning, Torvegade 10, 7160 Tørring

Træn hjemme (instruktion og program)

Har du det bedst med at træne derhjemme, ønsker du at kombinere dine ugentlige løbeture med et hjemmetræningsprogram eller kan du bare ikke finde tid til at komme afsted – er her et tilbud til dig.

Træn hjemme består af en grundig undersøgelse af evt problemer/skader, dit individuelle træningsniveau og snak om dine ønsker og mål.

Vi sammensætter i fællesskab et hjemmetræningsprogram til dig, som gerne vil i form, strammes op, har problemer med ryg, nakke, knæ, bækkenbund m.v. Du bliver grundigt instrueret og vejledt i repetitioner og sæt. Efterfølgende er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til din fysioterapeut for gode råd og vejledning.

Træn hjemme kræver som udgangspunkt kun en første konsultation (og evt. en anden konsultation) samt en opfølgningskonsultation efter senest 14 dage. Her vil fysioterapeuten kvalitetskontrollere udførslen af dine øvelser og evt. supplere med flere.

Vi anbefaler dog, at du kommer igen efter ca. 6 uger, hvor du sammen med fysioterapeuten vil lære at progrediere øvelserne til et sværere niveau samt tilføje nye.

Priser for Træn hjemme

Konsultation
Undersøgelse, instruktion og program
55 min. varighed
Kørsel
Fast tillæg + statens takst for kørte kilometer

Prisliste
Træn hjemme
Konsultation
Undersøgelse, instruktion og program
55 min. varighed

549,00
Kørsel
Fast tillæg + statens takst for kørte kilometer

Individuel pris

 

(Mulighed for tilskud fra Danmark)

Udover træningsprogrammet kan vi også hjælpe dig med træningsmåtte, bold, elastikker, håndvægte mv. Vi har udvalgt kvalitetsprodukter, som vi kan stå inde for og selv bruger i klinikken.

“Træn hjemme”-pakken (sammensæt efter behov)

Træningsmåtte: 300,-

Stor træningsbold (størrelse efter din højde): 250,-

Lille træningsbold: 70,-

Håndvægte: Pris varierer afhængig af vægt (priseksempel ét sæt 1 kg vægte til ca. 100,-)

Kettlebells: Pris varierer afhængig af vægt

Træningselastik: 40,-

Tæppeflis: 10,-